

### IRAM FAROOQ

Assistant City Manager for Community Development

#### SANDRA CLARKE

Deputy Director Chief of Administration

## KHALIL MOGASSABI

Deputy Director Chief of Planning

#### CITY OF CAMBRIDGE

Community Development Department

# **Transit Advisory Committee Meeting**

December 4, 2019 from 5:30 PM - 7:30 PM

Milne Ballroom, Citywide Senior Center, 795 Massachusetts Avenue

Please note that this agenda contains estimated times for topics and actual times may vary

# **Agenda**

5:30 PM Committee introductions and meeting note approval (5 mins)

Self-introductions for TAC members, staff, officials and members of the public; TAC to discuss and vote on approving meeting notes.

5:35 PM Public comment (5 mins)

Members of the public can raise specific issues or questions.

5:40 PM Presentation: Kendall Square Transportation Program (50 mins)

Cambridge Redevelopment Authority staff to present an update on

the Kendall Square Transportation Enhancements Program

6:30 PM Discussion: Transit Advisory Committee 2020 Work Plan (15 mins)

City staff to facilitate a discussion about TAC work plans and

committee structure in 2020

6:45 PM Discussion: Comment letter to MBTA on GLX Bus Bridge (15 mins)

TAC to discuss the content of a draft letter to the MBTA on planning

for the GLX Bus Bridge

7:00 PM Updates and announcements (20 mins)

 Ongoing local projects: River Street, Grand Junction Multi-use Path, Belmont Street Reconstruction, Mt. Auburn Street and

Quincy-Dewolfe Streets Corridor Safety Projects

Ongoing regional projects: Allston/I-90, Mem Drive Phase 3,

Bus Network Redesign, Better Bus Project

7:20 PM Public comment (10 mins)

Members of the public can raise specific issues or questions.

7:30 PM Adjourn meeting

### Next meetings:

December 11 (Joint Mtg. @ 344)

344 Broadway Cambridge, MA 02139 Voice: 617 349-4600 Fax: 617 349-4669 TTY: 617 349-4621 www.cambridgema.gov