

CITY OF CAMBRIDGE

Community Development Department

IRAM FAROOQ

Assistant City Manager for Community Development

SANDRA CLARKE

Deputy Director Chief of Administration

KHALIL MOGASSABI

Deputy Director Chief of Planning

Transit Advisory Committee Meeting

March 4, 2020 5:30 PM - 7:30 PM

Milne Ballroom, Citywide Senior Center, 795 Massachusetts Avenue This draft agenda is prepared in advance of the meeting with estimated start time for topics, actual times may vary.

Draft agenda

5:15 PM	Meeting venue	open f	or members
---------	---------------	--------	------------

5:30 PM Committee introductions and meeting note approval (5 minutes)

Self-introductions for TAC members, staff, officials and members of the public; TAC to discuss and vote on approving meeting notes.

5:35 PM Presentation: Parking and Transportation Demand Management (45 minutes)

City staff to present and facilitate discussion on PTDM program

6:20 PM Breakout: Subcommittee work plan development (30 minutes)

TAC members to break into three subcommittees to prioritize list of potential tasks for work plans

6:50 PM Reports: Subcommittee reports (10 minutes)

One representative from each subcommittee to share current priority list for work plan items – 15 minutes for all groups and 5 minutes to summarize next steps

7:00 PM Presentation: Local & regional project updates (20 minutes)

City staff to present summary of project and program updates

including: Inner Mount Auburn, Green Line Extension,

7:20 PM Public comment (10 minutes)

Members of the public can ask questions on topics presented or

comment generally on transit in Cambridge

7:30 PM Adjourn meeting

Next meetings:

April 1, May 6, June 3

344 Broadway Cambridge, MA 02139 Voice: 617 349-4600 Fax: 617 349-4669 TTY: 617 349-4621 www.cambridgema.gov